Как преводаческите услуги подобряват имиджа на компания Ви?

nachalo

Имиджът и репутацията на една компания оказват огромно влияние върху възприемането на дадена марка от обществото.
Предприятия, които са се насочили към чуждестранна аудитория, или международни клиенти на родния пазар, трябва да бъдат особено предпазливи, що се отнася до техните маркетингови и рекламни усилия. Има няколко ключови фактора, с които агенциите за превод могат да подпомогнат изграждането на добър имидж на Вашата компания:

Превод

Услугата „превод“ обхваща широк спектър от области, които са необходими за търговски цели. Прецизната формулировка е изключително важна за създаването на имидж на марката. Например, в миналото от Fortune 500 не успяха да преведат лозунг и това им навреди. Маркетинговият Ви материал ще бъде първият контакт на клиентите Ви с Вашата марка. Ето защо, превеждането и адаптирането към целевия пазар на брошури, флаери и плакати веднага създава добро впечатление. 

Агенцията за превод не само ще преведе Вашите материали, но и ще включи културни референции, които отговарят на емоционалното ниво на местните жители. Вие също трябва да се съобразите със социокултурните ценности, тъй като те могат да навредят на репутацията Ви. 

Професионални лингвисти

Професионалните лингвисти са високо образовани и отлично разбират езиковата структура. Широкото познаване на говоримия и писмен език е наложително за установяване на добра комуникация. От изключителна важност е по какъв начин Вашата компания доставя маркетинговите си съобщения. Ето защо, компаниите е по-добре да използват знанията на местните лингвисти. По този начин, ще познавате добре целевата аудитория и това би изградило положителен имидж на марката.

Подобряване на имиджа на Вашата компания

Изграждането на имидж на марката изисква да преследвате няколко канала: рекламни кампании, прессъобщения и ангажиране на клиенти в социалните медии.
Комуникацията с местни жители ще изисква местен екип по продажбите. Следователно, най-добрият начин да обучите персонала си за Вашите продукти и услуги е като ги преведете на родния им език. Това от своя страна, ще им позволи да се запознаят напълно с дейността Ви.
Индустриите, които използват силно специфичен език, лесно могат да бъдат разбрани погрешно пред чужда аудитория.  И, това може да се случи, ако въвеждате нов продукт, система или част в дадена държава и не сте запознати с регулациите.
Ако не се доверите на агенциите за превод, които да локализират Вашия уебсайт и да адаптират маркетинговите Ви материали, проникването на задграничния пазар може да бъде изключително сложно и невъзможно за Вас.

MiS Associates Ltd.

Преводачите, с които работи MiS Associates Ltd. ще помогнат на Вашата компания да подобри имиджа си. Свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуална оферта за превод на Вашите маркетингови материали.